PÅSKE MENU 2020
Fiskefilet m. citron og hjemmelavet remoulade
Marinerede sild med løg og kapers
Hjemme-
lavet karry æg/æblesalat
1/2 æg tomat med mayonnaise
Lun ribbensteg med rødkål
Glaseret skinke med sennep
2 hjemmelavet frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
Lun leverpostej med bacon og champignon samt rødbeder
2 slags ost med kiks
Alt klar til bord.
(stege skal skæres)
brød smør og fedt 15,-
EKSTRA KAN TILKØBES FOR 10,- pr. person
Flødekartofler
Tunmousse minus rejer
kryddersild med løg
Rødt kød med hjemmelavet agurkesalat og remoulade
Rulle og spegepølse med italiensk salat
Frisk rødkål/appelsin salat
Medister med rødkål 15,-
Æbleflæsk
15,-
Rejer med mayonnaise og citron 15,-
Laks med dressing 15,-
2 Tarteletter høns med asparges 15,-