Reception eller ud af huset
En klassisk reception har en varighed på 4 timer
Dog afsluttes receptionen senest klokken 15:00 fredag og i weekenden
Receptioner og receptions-mad
er utrolig populært, både ved privat fester, fødselsdag, jubilæet, anden mærkedag eller i erhvervslivet.
Det er muligt, at servere mange små og lækre retter, stående eller som buffet og som kan sammensættes
i det uendelige.
Hvis du ønsker andre forslag, er vi naturligvis behjælpelig hermed.
Hjemme hos Dem selv, i firmaet eller lign
Ud af huset min. 15 pers
Maden stiller ikke særlig store krav til serveringspersonale,
service eller lokalet, da folk kan spise stående da hver ret består af fingerretter
(1-2 bidder, dog ikke receptions buffeten)
Receptions menuerne tilrettelægges efter sæsonens råvarer
Eksklusiv
snack eller forret. Retterne smager godt til fx champagne eller mousserende vin.
6 retter 139,- pr. Person
8 retter 159,- pr. person
10 retter 171,- pr. person
15
retter 219,- pr. person
20 retter 259,- pr. person
Reception ”Capaneer”
Smøreost med lakseroser på toast
laks & rejer
cherry tomater, mozzarella og basilikum
Rugbrød canapeer med små kartoffel, mayonnaise, bacon og frisk løg
Små grove brød med skinke, peberrod & soltørrede bær
Laks med peberrodssalat og frisk peberrod på rugbrød
Laksetatar
med kaviar på knækbrød
Æg med kaviar på hjemmebagt flutes
Toastsnack med fetaost og soltørrede tomater
Fyldte æg 2 forskellige slags topping
Receptions Snitter og Tarteletter
Mini croissanter med kylling & karry
Mini butterdejssnitter fyldt med rejesalat
Mini butterdejssnitter fyldt med laks
Mini butterdejssnitter fyldt med tunsalat
Mini butterdejssnitter fyldt med æggesalat
Mini butterdejssnitter
fyldt med skinkesalat
Mini butterdejssnitter med blå ost
Små traditionelle trekant toast med 2 forskelligt pålæg
Rugbrøds snitter med 2 forskellig pålæg
Mini krustader med tunmousse, kaviar &
rødløg
Mini krustader med avocado, rejer og rogn
Mini tarteletter med høns og asparges
Reception Buffet (Buffet kan ikke blandes med capaneer og snitter)
Pandekageroulader med laks spinat
Grøntsags
stænger med baconhapser & hjemmelavede dips.
kylling strimler marineret og stegt
Små lune frikadeller
Små lækre kyllingespyd
Små pølsehorn
Hjemmebagt middelhavs flutes med soltørret
tomater og med skinke & ruccula.
Cocktailpølser
Tzatziki og oliven
Hot wings – stærk krydderet kyllinger vinger
Græske mini-frikadeller
Pirogger fyldt med spinat og løg (indbagt i butterdej)
Pirogger fyldt med feta crème (indbagt i butterdej)
Pirogger fyldt med kylling creme (indbagt i butterdej)
Bruschetta med tomat, feta & hvidløg
Porre eller broccoli tærte med ost
Stave af grøntsags
2 slags
Nachos med ost og dip
Ost fad med vindruer, kiks og smør
Hjemmebagt flutes og smør med følger til buffeten
Dessert og Ost
Frugt fad med forskellige frugter
Mini
chokolade muffings
Hjemmebagt chokoladekage
Cheesecake lavet med hjemmelavet citronmarmelade
Ostebjælker og oliven
brownie