Hovedretter
Helstegt svinekam med hvide, brune, franske kartofler og rødkål 99,-
Svinekam stegt som vildt m. tyttebær, waldorfsalat, bønner og hvide kartofler 120,-
Brune kartofler 5,-
Kalvesteg
m. gulerødder, haricots verts, hvide kartofler 120,-
Tykstegsfilet langtidsstegt som vildt m. tyttebær, waldorfsalat, bønner og hvide kartofler 139,-
Brune kartofler 5,-
Gammeldags oksesteg med gulerødder, haricots
verts, glaserede løg, sovs, kartofler 135,-
Vælg kartofler, sovs
og tilbehør
Helstegt oksefilet eller kalvefilet 135,-
Kronhjort m. vildtsauce, 159,- (ved fest menu tillægges ekstra 15,-)
Oksemørbrad eller kalvemørbrad 159,- (ved fest menu tillægges ekstra
15,-)
kartofler vælg 1
Smør stegte kartofler med urter, timian stegte petit kartofler, hasselback kartofler, ovn kartofler med løg, kogte kartofler
Tilbehør vælg 2 stk.
Baby gulerødder, babymajs, haricots verts, sukkerærter, franske ærter (ærter, løg og bacon)
ovn stegte tomater, rustikke rodfrugter, honningmarinerede
tranebær på bagte pærer, waldorfsalat
ekstra tilbehør kan tilkøbes 10,-
sovs vælg 1
lækker oksefounds sovs, vildtsauce, bordelaisesauce, bearnaisesauce,
pebersovs