Hovedretter
Helstegt svinekam m. hvide, brune og franske kartofler og rødkål 79,-
Svinekam stegt som vildt m. tyttebær, waldorfsalat, ½ æble m. gelé, hvide
og brune kartofler 95,-
Kalvesteg m. gulerødder, haricots verts, asier, hvide og franske kartofler 99,-
Tykstegsfilet lang tids stegt som vildt m. tyttebær, waldorfsalat, ½ æble m. gelé, hvide og brune kartofler
114,-
Oksesteg m. sødt og surt, hvide og franske kartofler. Pyntet m. champignon 95,-
Gammeldags oksesteg med gulerødder, haricots verts, glaserede løg, tomat m. peberrodssalat, hvide og franske kartofler 125,-,-
Helstegt
oksefilet m. bordelaisesauce, farseret tomat, petit smør persille kartofler, franske ærter og franske kartofler 119,-
Helstegt oksefilet m. bearnaisesauce, pommes frites, babymajs, ærter, gulerødder og cherrytomater 117,-
Oksetyndsteg m. bagt kartoffel, kryddersmør, bearnaisesauce, bønner m. baconsvøb, friterede blomkålsbuketter, sukkerærter og franske kartofler 125,-
Oksemørbrad m. bordelaisesauce, hasselback kartofler, artiskokbund
m. champignonstuvning, babymajs og haricots verts 139,-(ved fest menu tillægges ekstra 10,-)
Kronhjort m. mandelristede kartofler, vildtsauce, honningmarinerede tranebær, bagte pærer,
broccoli og waldorfsalat 139,- (ved fest menu tillægges ekstra 10,-)
Oksemørbrad med timian stegte petit kartofler, rustikke rodfrugter, sauterede cherry /blomme tomater 139,-
(ved fest menu tillægges ekstra 10,-)