Hovedretter
Helstegt svinekam med hvide, brune, franske kartofler og rødkål 99,-
Svinekam stegt som vildt m. tyttebær, waldorfsalat, hvide og brune kartofler 120,-
Kalvesteg m. gulerødder, haricots
verts, hvide kartofler 120,-
Tykstegsfilet lang tids stegt som vildt m. tyttebær, waldorfsalat, hvide og brune kartofler 139,-
Oksesteg m. sødt og surt, hvide og franske kartofler 125,-
Gammeldags oksesteg med gulerødder,
haricots verts, glaserede løg, sovs, kartofler 135,-
Vælg kartofler,
sovs og tilbehør
Helstegt oksefilet eller kalvefilet 135,-
Oksetyndsteg 145,-
Kronhjort m. vildtsauce, 159,- (ved fest menu tillægges ekstra 15,-)
Oksemørbrad eller kalvemørbrad 159,-
(ved fest menu tillægges ekstra 15,-)
kartofler vælg 1
Smør stegte kartofler, timian stegte petit kartofler, hasselback kartofler, ovn kartofler med løg, mandelristede
kartofler, bagt kartoffel med kryddersmør, pommes frites, kogte kartofler
Tilbehør(1) vælg 2 stk.
Gulerødder, broccoli, babymajs, haricots verts, sukkerærter, ærter,
blomkål, franske ærter (ærter, løg og bacon)
eller vælg 1 stk. tilbehør(2) og 1 stk. tilbehør fra ovenover
ovn stegte tomater, rustikke rodfrugter, honningmarinerede tranebær
på bagte pærer, bønner m. baconsvøb, friterede blomkålsbuketter, artiskokbund m. champignonstuvning, waldorfsalat
ekstra tilbehør kan tilkøbes 15,-
sovs
vælg 1
lækker oksefounds sovs, vildtsauce, bordelaisesauce, bearnaisesauce, pebersovs